Reguliere diensten

De aankomende diensten van gemeente Arnhem:

 

11 december: Dienst in de Parkstraat met Jurrien den Hollander

18 december: Dienst in de Parkstraat met Arnoud van den Broek

25 december: Dienst in de Parkstraat met Arja Sonneveld

 

De diensten beginnen om 11:00 uur op zaterdagochtend. Om de 1,5 meter afstand te bewaren is het momenteel nodig om je aan te melden voor de dienst. Dit kan hier.

Op 4 december is er geen kerk in de Parkstraat. In plaats daarvan is er een online sabbatschool. Wil je bij een online dienst of online sabbatschool zijn? Neem dan contact op via deze link.


Overdenkingen

De overdenking of preek wordt afwisselend gegeven door onze plaatselijke predikant Jurrien, predikanten van andere adventkerken en lekenpredikers die daar speciale cursussen voor hebben gevolgd. Daarnaast zijn muziek, gebed en een kinderverhaal vaste onderdelen van de eredienst.

 


Speciale diensten

Naast de reguliere erediensten hebben we zeer regelmatig speciale diensten, die vaak door de lokale leden worden georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: doopdiensten, dankdiensten, muziekdiensten, kinderdiensten, kerstdiensten en buitendiensten. Ieder kwartaal vieren we één sabbat gezamenlijk het Heilig Avondmaal.


Meet & Eat

Na iedere eredienst hebben we een gezellig samenzijn, waarbij we elkaar ontmoeten, napraten over de dienst en de afgelopen week, en de innerlijke mens verwennen. Tijdens deze meet & eat is er altijd wat lekkers te eten en te drinken, maar bij speciale diensten is het vaak een uitgebreide potluck.