Reguliere diensten

 

U bent van harte welkom om op zaterdagochtend een dienst bij te wonen in de Parkstraat in Arnhem.  Vanaf 10:30 uur is er bijbelstudie en de erediensten beginnen om 11:15 uur. 

 

Let op! Een aantal zaterdagen in de zomer hebben we geen dienst in de Parkstraat, maar buiten in de natuur. Het gaat om de volgende data: 17 juni, 15 juli, 12 augustus en 17 september. De locatie van deze diensten wordt van tevoren bekend gemaakt via de mail, onze whatsappgroep en onze Facebookpagina

 

Heeft u vragen of wilt u een link  om online mee te kijken met een dienst, neemt u dan contact op via: info@adventkerkarnhem.nl


Overdenkingen

De overdenking of preek wordt afwisselend gegeven door onze plaatselijke predikanten Jurrien en Arnoud, predikanten van andere adventkerken en lekenpredikers die daar speciale cursussen voor hebben gevolgd. Daarnaast zijn muziek, gebed en een kinderverhaal vaste onderdelen van de eredienst.

 


Speciale diensten

Naast de reguliere erediensten hebben we zeer regelmatig speciale diensten, die vaak door de lokale leden worden georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: doopdiensten, dankdiensten, muziekdiensten, kinderdiensten, kerstdiensten en buitendiensten. Ieder kwartaal vieren we één sabbat gezamenlijk het Heilig Avondmaal.


Meet & Eat

Na iedere eredienst hebben we een gezellig samenzijn, waarbij we elkaar ontmoeten, napraten over de dienst en de afgelopen week, en de innerlijke mens verwennen. Tijdens deze meet & eat is er altijd wat lekkers te eten en te drinken, maar bij speciale diensten is het vaak een uitgebreide potluck.