Reguliere diensten

Iedere zaterdag (sabbat) van het jaar is er om 11.00 uur een eredienst. Het belangrijkste onderdeel van deze dienst is de preek. Deze wordt afwisselend gegeven door onze plaatselijke predikant, predikanten van andere adventkerken en lekenpredikers die daar speciale cursussen voor hebben gevolgd. Daarnaast zijn samenzang, gebed en een kinderverhaal vaste onderdelen van de eredienst.


Speciale diensten

Naast de reguliere erediensten hebben we zeer regelmatig speciale diensten, die vaak door de lokale leden worden georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: doopdiensten, dankdiensten, muziekdiensten, kinderdiensten, kerstdiensten en buitendiensten. Ieder kwartaal vieren we één sabbat gezamenlijk het Heilig Avondmaal.


Meet & Eat

Na iedere eredienst hebben we een gezellig samenzijn, waarbij we elkaar ontmoeten, napraten over de dienst en de afgelopen week, en de innerlijke mens verwennen. Tijdens deze meet & eat is er altijd wat lekkers te eten en te drinken, maar bij speciale diensten is het vaak een uitgebreide potluck.