Reguliere diensten

 

U bent van harte welkom om op zaterdagochtend een dienst bij te wonen in de Parkstraat in Arnhem.  Vanaf 10:00 uur is er bijbelstudie en de  diensten beginnen om 11:00 uur. 

 

Let op! Op zaterdag 21 mei hebben we een buitendienst, op de dag is de kerk gesloten. Je kunt de locatie vinden door te navigeren naar Dunolaan 39 in Heveadorp. Daar tegenover is een parkeerplaats aan de bosrand. Vanaf die parkeerplaats is het een paar minuten lopen naar het dunoplateau. Hopelijk tot dan!

 

Heeft u vragen of wilt u een link  om online mee te kijken met een dienst, neemt u dan contact op via: info@adventkerkarnhem.nl


Overdenkingen

De overdenking of preek wordt afwisselend gegeven door onze plaatselijke predikant Jurrien, predikanten van andere adventkerken en lekenpredikers die daar speciale cursussen voor hebben gevolgd. Daarnaast zijn muziek, gebed en een kinderverhaal vaste onderdelen van de eredienst.

 


Speciale diensten

Naast de reguliere erediensten hebben we zeer regelmatig speciale diensten, die vaak door de lokale leden worden georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: doopdiensten, dankdiensten, muziekdiensten, kinderdiensten, kerstdiensten en buitendiensten. Ieder kwartaal vieren we één sabbat gezamenlijk het Heilig Avondmaal.


Meet & Eat

Na iedere eredienst hebben we een gezellig samenzijn, waarbij we elkaar ontmoeten, napraten over de dienst en de afgelopen week, en de innerlijke mens verwennen. Tijdens deze meet & eat is er altijd wat lekkers te eten en te drinken, maar bij speciale diensten is het vaak een uitgebreide potluck.