Wekelijkse bijbelstudie

Binnen de kerk vinden we het belangrijk om met elkaar te studeren in de bijbel. We doen dit tijdens de zogeheten sabbatschool. Aan de hand van een studieboekje bestuderen we per kwartaal één thema. Dit studieboekje wordt gebruikt in alle landen van de wereld, dus alle adventisten bestuderen tegelijkertijd hetzelfde onderwerp. Afhankelijk van de hoeveelheid aanwezige personen bespreken we het onderwerp in één of meerdere groepen. Er is sowieso altijd één Nederlandstalige gespreksgroep, maar zeer regelmatig ook een Engelstalige groep. Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Neem dan contact op!


Kindersabbatschool

Voor de kinderen is er een speciale kindersabbatschool. De kinderen zijn onderverdeeld in leeftijdscategorieën en voor elke leeftijd is er een eigen studieboekje. De kinderen leren spelenderwijs de blijde boodschap en stimuleren elkaar om naar de kerk te komen. Tijdens de zomervakanties en bij speciale gelegenheden hebben de kinderen een gezamenlijk programma. Jaarlijkse hoogtepunten voor de kinderen zijn de vriendjesdienst, de buitenprogramma's en de landelijke kidzrally. 


Meer bijbelstudie

Buiten de reguliere wekelijkse sabbatschool, zijn er meer mogelijkheden om gezamenlijk aan bijbelstudie te doen. Er zijn vrij toegankelijke initiatieven van leden die periodiek samenkomen om te studeren in Gods woord. Daarnaast zijn er zowel lokale als landelijke studiemiddagen en -dagen. Ook doen we als gemeente elk jaar mee met de landelijke bijbelquiz. Vaak vindt er voorafgaand aan een doop ook een periode van bijbelstudie plaats, individueel of in een groep.