Gospelkoor AdVocals

Sinds de oprichting in 1997 heeft AdVocals inmiddels heel wat optredens verzorgt. Hoewel de samenstelling door de jaren heen wisselde, is het koor nog steeds een graag geziene gast tijdens speciale diensten en gospelconcerten. Acappella, swingende black gospel, traditionele nummers en praise liederen worden moeiteloos door het koor afgewisseld. In de naam AdVocals zitten de twee belangrijkste bouwstenen van het koor verwerkt: de Adventkerk en de stemmen die de gospelgroep vormen.


Scoutinggroep John Andrews

John Andrews is een christelijke scoutinggroep. De groep bestaat uit kinderen uit de regio Arnhem-Nijmegen-Apeldoorn. Daarmee voorziet de club in dit gebied in een behoefte van kinderen om vriendschappen op te bouwen en samen op ontdekking en avontuur te gaan. Iedere maand komt de groep bij elkaar. Daarnaast bezoeken we ook de landelijke kampen van de Adventkerk.


Buitenkerkelijke activiteiten

Naast alle bijeenkomsten en initiatieven die te maken hebben met de opbouw van het geloof, ondernemen we een aantal keer per jaar activiteiten puur voor het plezier en om de onderlinge band te versterken. Enkele voorbeelden van deze buitenkerkelijke activiteiten in de laatste jaren zijn: filmavonden, wandelingen, bowlen, sportavonden, fietstochten, schaatsen, thema-avonden en uitstapjes.


Landelijke activiteiten

Deze activiteiten worden georganiseerd door het landelijk kantoor van de Zevende-dags Adventisten. Hier heb je de kans om oude vrienden te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. In totaal zijn er in Nederland zo'n 70 adventkerken, waarvan de leden vaak een warme onderlinge band hebben. Er zijn verspreid over het jaar veel activiteiten. Zo zijn er voor de kleintjes en de jongeren onder andere kidzrally's, tienerclubs, jeugdkampen, en scouting evenementen. Voor de volwassenen zijn er onder meer studiedagen, gezinnenkampen, relatieweekenden, sporttoernooien en gospelconcerten.